Sales - Enginia

Enginia is ambassadeur van Smart Industry en ondersteunt bedrijven bij de transformatie naar een "smart" productontwikkeling- en productieproces. Weet jij waarom bedrijven in de maakindustrie bezig zouden moeten zijn met Smart Industry en digitalisering? En weet jij hen overtuigen dat dit vandaag de dag het begin is voor innovatie en groei? Kun jij bovenstaande vragen beantwoorden, dan staan wij open voor een gesprek met jou voor een commerciële functie bij Enginia. Dus bekijk snel onderstaande vacature(s) en stuur ons je CV mét motivatie.

Vacature Sales Consultant

Wil jij onze klanten helpen en begeleiden met het beheren van data, maar ook van processen en middelen? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Sales Consultant die zich voornamelijk bezighoudt met de verkoop van Product Lifecycle Management oplossingen.

Sales Manager Wout vertelt

Sales Manager Wout vertelt

"In 2011 ben ik bij Enginia begonnen op de salesafdeling. Voor het eerst kwam ik in een zeer technische omgeving terecht. Gezien mijn commerciële achtergrond zag ik dit als een enorme uitdaging."

Lees zijn verhaal hier

Je toekomstige collega's zijn:

Verdeling Personeel  Geslacht
Jouw collega's zijn:

Interesse?

Talent Werkenbij500

Heb je je droombaan gevonden?
Waarom bel je me niet gewoon? Vraag naar Fleur 015-3807500.

Of stuur ons je CV