Wat levert een baan bij Enginia je op?

Wat levert het jou als werktuigbouwer op om bij Enginia aan de slag te gaan? Los van onze persoonlijke benadering en trainingstrajecten, stellen we jou ook graag op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Naast onze jaarlijkse relatiedag en technische bijeenkomsten houden we je ook graag op de hoogte van de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Hieronder hebben we de uitkomsten van ons laatste onderzoek samengevat.

Verdien jij nog genoeg?  

 

Hieronder de gemiddelde salarissen per aantal jaren ervaring (alle onderzoeken zijn gebaseerd op een afgeronde HTS opleiding). De gemiddelde salarissen liggen bij Enginia hoger dan de uit onderzoek gebleken salarissen

gemiddeld salaris per maand constructeurgemiddeld salaris per maand constructeur

Meer dan de helft van de Tekenaars en Constructeurs zijn tevreden/zeer tevreden met hun baan, dat betekend dat er nog een aanzienlijk percentage over blijft die niet op hun plek zitten. Misschien kan Enginia jou de technische uitdaging bieden die je zoekt. We kunnen samen eens in gesprek gaan!

  Werken bij Enginia onderzoek tevreden met salaris ConstructeurWerken bij Enginia onderzoek tevreden met baan Tekenaar

 

Enginia houdt zich vooral bezig met de ontwikkelingen in de werktuigbouw en zouden we je graag begeleiden in jouw loopbaan. Neem in elk geval een kijkje bij onze vacatures of neem contact op met Fleur 06-82114088

Je toekomstige collega's zijn:

Verdeling Personeel  Geslacht
Jouw collega's zijn:

Interesse?

Talent Werkenbij500

Heb je je droombaan gevonden?
Waarom bel je me niet gewoon? Vraag naar Fleur 015-3807500.

Of stuur ons je CV

Enginia engineering logo

Enginia software logo